festival7
festival6
festival5
festival4
festival3
festival2
festival8

About

En base: Roskilde Festival er en fantastisk festival. Og enorm! Du kan gå&gå&gå indtil dine Converse er slidt i bund! Du har brug for en base for at ha en rigtig fed festival, et sted du kan kalde hjem. Og det får du, når du bliver frivillig med hos.

Lounge: I vores backstage-område indretter vi en frivilliglounge, hvor du kan hvile fødderne & hovedet mellem koncerter og vagter. Her kan du møde nogle af de 150 mennesker, der er en del af vores fællesskab på Roskilde Festival.

Mad og drikke: I vores frivilliglounge er der kaffe, te og koldt vand at drikke, og når du har vagt, får du et gratis måltid mad.

Din opgave: Til gengæld for din billet til Roskilde Festival og alle fordelene ovenfor, arbejder du som frivillig 24-32 timer for os. Timetallet afhænger af om du arbejder under festivalen eller før & efter.

Jobs: Der er en lang række forskellige jobs og opgaver, der skal løses på Roskilde Festival: som bartender, køkkenassistent, serveringspersonale, sweeper, tømrer eller maler.

Vil du vide mere?

Vi spammer ikke – du kan altid afmelde vores mails.

A place to call home: Roskilde Festival is a great festival. And it’s huge! You can walk&walk&walk until your feet are worn down to the bone. What you need is a base: a place to call home. And that is what you get, when you volunteer with us.

Lounge: In our backstage area we set up a lounge where you can rest your feet & your head between concerts and shifts. Here you can meet some of the 150 people who are part of the team.

Food and drink: In the lounge there’s coffee, tea and cold water, and when you work a shift, you get a free meal.

Your duty: In exchange for a Roskilde Festival ticket and all the perks listed above, you volunteer 24-32 hours working with us. The number of hours depends if you are working during the festival or before & after.

Jobs: There are a number of different jobs available: bartending, cooking, serving, cleaning, hosting, building, etc.

Want to know more?

* indicates required

We do not spam – you can always unsubscribe.

Begyndelsen: Det startede med, at firmaets grundlæggere læste på universitetet og havde brug for et sommerferiejob…

Sommer: Grundlæggerne voksede op i nærheden af Skanderborg og kom selvfølgelig på Smukfest siden før de fik lov. Og nu gik de på uni og tænkte: Det kan vel ikke være så svært at lave mad på en festival?

Øvelse: Det viste sig at være temmelig udfordrende at servere 1.000 måltider om dagen i en skov… og det tog års øvelse og nogle meget lange nætter i Skanderborg og omegn, før Feast langsomt fandt sin form.

Mester: Siden 2006 har Feast leveret restaurant- og barløsninger på de største festivaler og events i Danmark og udlandet. Vi projekterer, planlægger, bygger, producerer, serverer og rydder op efter os selv. Vi har 100.000vis af måltiders erfaring.

Feast